Sesiuni Foto- CraciunEscu 2020

UPDATE 12.11.2020

CraciunEscu 2020 se suspenda pana la noi masuri.Tinand cont de noile restrictii intrate in vigoare recent, sesiunile foto in studio sunt ilegale din doua amendamente.

Art. 1: Obligatia purtarii mastii in toate locurile publice inchise sau deschise (un studio foto, fie el si in apartament, are ca destinatie utilitate publica, iar eu sesiuni foto nu voi face cu masti).

Art. 6: interzicerea desfasurarii de reuniuni cu prilejul unor sarbatori, aniversari, petreceri în spatii inchise si/sau deschise, publice si/sau private.Din cauza acestor prevederi ( si a altora ce probabil vor urma ), pentru a fi in legalitate si pentru a nu risca un dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor, atat eu, cat si voi, sesiunile foto de Craciun vor fi suspendate pana la noi masuri. Multa sanatate tuturor!

Iata ca frumoasa perioada a Craciunului se apropie, iar dupa cum au decurs lucrurile in ultima perioada, e posibil sa fie cea mai frumoasa perioada a acestui an … atipic. Te invit sa-l incheiem pozitiv si cu bucurie in suflete in cele 30 de minute, cat dureaza o sesiune foto.

Read More

Cristi & Cristina – Cununie Civila

Cununie civila & sesiune foto “PreWedding” – Iunie 2020 | Tulcea
Read More

Sesiuni Foto de Craciun

Se apropie acea perioada a anului cand este vorba despre familie, bucurie si liniste sufleteasca. Haide sa imortalizam aceste momente intr-un decor dichisit si calduros. Durata unei sesiuni este de 30 de minute, in care voi surprinde imagini autentice si pline de veselie (aprox. 30 de imagini finale). 

Costul unei sesiuni foto este de 250 lei. Inscrierile se fac pana pe 25 Noiembrie iar sesiunile se realizeaza in perioada 01-20 Decembrie, urmand ca fotografiile sa le primesti online pana pe data de 22 Decembrie 2019. Daca te-am convins, alege-ti ziua in care vrei sa realizam amintirile tale de Craciun. Plata se va realiza in ziua sesiunii.

Inscrie-te pentru o sesiune foto de Craciun fabuloasa si vei fi contactat(a) ulterior, pentru confirmare.

Inscrierile s-au incheiat. Mulțumesc pentru înțelegere.

Adevaratul sens al fotografiei – Workshop #10yearschallenge

Scurt istoric

Anul 2008 a fost anul in care am inceput sa fotografiez evenimente. 2009 incepuse sa se aglomereze cu solicitari fotografice din ce in ce mai multe si mai variate, asa incat 2010 a fost anul in care am renuntat la orice alta activitate si m-am focusat doar pe fotografie. Tot in 2010, din dorinta de a capata identitate, am creat pseudonimul “fotografescu”. Au urmat workshop-uri la care am participat sau pe care le-am organizat, am intalnit o gramada de oameni minunati, experiente, prietenii, momente frumoase si multe sentimente.

Read More

Curs de Fotografie – Tulcea

Curs de fotografie – tip Workshop

Tulcea / 23-26 Aprilie 2016

 

Acest workshop de fotografie se adreseaza pasionatilor de fotografie cu varsta minima de 14 ani. Acesta se va desfasura pe o perioada de 4 zile, cate 2 ore pe zi (17:00-19:00). Workshopul va fi sustinut in centrul orasului Tulcea, iar locatia exacta va fi anuntata ulterior, in functie de numarul de participanti.

Read More

Daca as fi o mireasa in cautare de fotograf

Daca as fi o mireasa in cautare de fotograf…

Read More

Be fashion and get a session!

Sesiune Foto “Family” in Studio

Read More