Valentine’s Day 2022

Ce inseamna o sesiune foto de acest tip?”

Sesiunile cu tematica “Valentine’s Day” nu se refera doar cuplurilor indragostite. Orice persoana care iubeste poate beneficia de o astfel de experienta. Fie ca vorbim de dragostea fata de copii sau de necuvantatoare, aceasta poate avea forme variate. Iar eu ador varietatea in fotografie.

Cu ce ar trebui sa ne imbracam?”

Nu exista o regula in acest sens. Puteti opta pentru tinute de strada, casual sau chiar pijamale. Important e ca amandoi sa alegeti acelasi stil vestimentar.

Unde va fi realizata sesiunea? Despre decor ce-mi poti zice?”

Sesiunile vor fi realizate in Tulcea, in noul studio pe care-l amenajez cu drag. Spatios, dotat si foarte prietenos. Cat despre decor, voi merge pe elemente si simboluri minimaliste. Ai incredere, va fi frumos!

Eu vreau, dar nu-l pot convinge pe el…”

Pe langa metodele pe care doar tu le ai de a-l convinge, poti adauga fraze ca “dureaza doar 20 de minute” sau “costa doar 170 de lei” sau “George este un fotograf experimentat si haios, te vei distra” 🙂

Iar daca ai reusit, poti completa formularul de mai jos. Costul se achita numerar in ziua sesiunii iar fotografiile (aproximativ 20 la numar) le vei primi online.

Trimite

Comments are closed.