Sesiuni Foto- CraciunEscu 2020

UPDATE 12.11.2020

CraciunEscu 2020 se suspenda pana la noi masuri.Tinand cont de noile restrictii intrate in vigoare recent, sesiunile foto in studio sunt ilegale din doua amendamente.

Art. 1: Obligatia purtarii mastii in toate locurile publice inchise sau deschise (un studio foto, fie el si in apartament, are ca destinatie utilitate publica, iar eu sesiuni foto nu voi face cu masti).

Art. 6: interzicerea desfasurarii de reuniuni cu prilejul unor sarbatori, aniversari, petreceri în spatii inchise si/sau deschise, publice si/sau private.Din cauza acestor prevederi ( si a altora ce probabil vor urma ), pentru a fi in legalitate si pentru a nu risca un dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor, atat eu, cat si voi, sesiunile foto de Craciun vor fi suspendate pana la noi masuri. Multa sanatate tuturor!

Iata ca frumoasa perioada a Craciunului se apropie, iar dupa cum au decurs lucrurile in ultima perioada, e posibil sa fie cea mai frumoasa perioada a acestui an … atipic. Te invit sa-l incheiem pozitiv si cu bucurie in suflete in cele 30 de minute, cat dureaza o sesiune foto.

Ca si anul trecut, decorul va fi autentic, cu elemente reale. In plus, noul decor din acest an (la care lucram cu spor) va avea si elemente de mobilier realizate la comanda de Group Aksa. Tot un plus este si noua locatie a studioului, mai generoasa si cu o pozitionare mai buna. (zona Teatrului Jean Bart). Imagini cu noul decor voi publica in curand, cand va fi gata. Iar daca te-ai inscris si nu iti va placea, nu ai nicio obligatie si poti renunta. Desi anul acesta va fi cu totul diferit, iti poti face o idee despre cum a fost anul trecut Aici.

Cand vorbim de Craciun, vorbim implicit si de cadouri. Astfel, toti participantii din acest an vor intra automat in Tombola Craciunescu. Mai exact, Group Aksa pune la bataie un cadou in valoare de 2000 de lei, constand in mobilier la comanda. Si nu ca-i laud, dar chiar fac lucruri minunate 🙂 Extragerea va avea loc pe 20 Decembrie.

Acum, sa revenim la detaliile despre Craciunescu 2020

Durata unei sesiuni foto este de 30 de minute, perioada in care voi surprinde cel putin 30 de imagini cu amintiri frumoase si pline de veselie (anul trecut media a fost de 50). 
Inscrierile se fac prin formularul de mai jos, in limita locurilor disponibile iar sesiunile se realizeaza in perioada 14 Noiembrie – 20 Decembrie, urmand ca fotografiile sa le primesti online pana pe data de 22 Decembrie 2020. Daca te-am convins, alege-ti ziua si ora in care vrei sa realizam amintirile tale de Craciun.Plata se va realiza numerar, in ziua sesiunii. Optional, se vor putea comanda mini albume foto, aspect ce va fi discutat dupa sesiune.

Intre sesiuni va fi o pauza de 30 de minute, timp in care locatia va fi igienizata si dezinfectata.

Costul unei sesiuni foto este de 330 lei si include maxim 6 participanti.

NOU! Pretul pentru sesiunile programate in zilele de Luni pana Vineri este de 290 lei! Reducerea se aplica si pentru sesiunile deja programate.

Inscrierile se fac doar prin formularul de mai jos si doar pe datele si orele disponibile, in intervalul 14 Noiembrie – 20 Decembrie.

Pentru alte detalii, 0748548339 iti sta la dispozitie. Locurile sunt limitate.

Momentan, forumarul de inscrieri este dezactivat.

[id=”2″]

Comments are closed.