Adevaratul sens al fotografiei – Workshop #10yearschallenge

Scurt istoric

Anul 2008 a fost anul in care am inceput sa fotografiez evenimente. 2009 incepuse sa se aglomereze cu solicitari fotografice din ce in ce mai multe si mai variate, asa incat 2010 a fost anul in care am renuntat la orice alta activitate si m-am focusat doar pe fotografie. Tot in 2010, din dorinta de a capata identitate, am creat pseudonimul “fotografescu”. Au urmat workshop-uri la care am participat sau pe care le-am organizat, am intalnit o gramada de oameni minunati, experiente, prietenii, momente frumoase si multe sentimente.

Acum, dupa 10 ani pot spune cu emotie ca am ales un domeniu ce m-a facut un om mai bun, m-a construit si m-a educat sa percep totul mult mai frumos. Acesti ani m-au facut sa vad oamenii dincolo de aparente si sa percep fotografia cu alti ochi. Cu ochi antrenati, educati si atenti la detalii.

In acesti ani am dobandit exact ceea ce am oferit… am dobandit amintiri pretioase!

Adevaratul sens al fotografiei – Workshop #10yearschallenge

Structura acestui workshop pune cap la cap informatii fotografice, creative si tehnice acumulate in tot acest timp. Vom experimenta fotografia din cele mai variate unghiuri, vei observa evolutie in fiecare zi de workshop si il vom incheia imbunatatind fotografiile realizate, in post-procesare.

Vom aborda subiecte precum: Mesaj, emotie transmisa, forme,contraste, estetica, umbre, compozitie, lumina, perceptie vizuala si orice alt element ce poate ajuta la imbunatatirea unei fotografii sau pentru a transmite mesajul din imagine cat mai bine.

Acest workshop va ajuta considerabil la orice tip de fotografie doresti sa abordezi ( fotojurnalism, eveniment, landscape, macro, fashion iar fotografia de portret si fotografia de cuplu vor fi experimentate cu “real people”). Va fi prietenos si interactiv, incat toti participantii sa plece cu informatiile dorite. Daca doresti sa-ti duci pasiunea si mai departe, structura include elemente de marketing, branding si abordarea subiectului fotografiat.

Te invit cu drag sa-ti urmezi pasiunea fotografica prin orice cale. Iar acest workshop poate fi una dintre ele.

Fiecare va participa cu aparatul foto propriu (sau imprumutat), indiferent de performanta acestuia. Vei pleca incarcat de informatii, de o experienta frumoasa, noi prietenii si ca amintire, o diploma de participare. 

Comments are closed.