Daruieste amintiri pretioase!

Ce draguuut, suntem perioada cand oferim si primim cadouri. Si aici apar problemele pentru mine….. Ori nu gasesc, ori ma gandesc ca nu e ce trebuie, ori pretul este prea mare, ori nu am timpul si nervii necesari.

Cred despre mine ca nu sunt singurul cu aceste probleme si ca devine foarte greu sa oferi ceva interesant, de fiecare data. Sa zicem totusi ca ai inspiratie anul acesta, si gasesti ceva interesant. Dar… este unic? Va insemna ceva pentru cei dragi ? Va avea aceeasi valoare si peste 20 de ani?

Ei bine, iti propun o idee de cadou diferita. Poti sa daruiesti amintiri frumoase, care vor fi si unice, vor insemna enorm si, cu siguranta vor rezista in timp. Mai mult, am conceput pretul acestui cadou in asa fel incat sa fie accesibil, dar sa nu fie “ieftin”.

img_1589

Voucherul cadou are pretul de 190 lei si include:

  • O sesiune foto “Family” in studio ( aprox. 40-60 minute)
  • 30 de fotografii finale (livrate digital)
  • 1 tablou de dimensiune A3
  • O experienta frumoasa
  • Amintiri unice

Acest voucher se refera atat cuplurilor cu copil / copii, cat si cuplurilor fara. De asemenea, animalele de companie, sunt binevenite! (ca sa nu am surprize, simt nevoia sa specific: catei, pisici, si alte vietati care pot intra pe usa 🙂  Sesiunea se va realiza in “Family Photo Studio” – TULCEA. Voucherul este valabil pana pe 01.02.2017. Data si ora sesiunii se va stabili de comun acord.

Ce zici, suna interesant ? Uite ce fain arata:
fotograf-tulcea

Informatii si comenzi la 0748548339 sau fotografescu@yahoo.com (ultima zi de comenzi, 31.12.2016)

Sarbatori frumoase!

 

Comments are closed.