Craciunescu 2021

Sesiuni foto in decor autentic de Craciun | Tulcea

Sesiune foto de Craciun, cadou!

Aceasta tombola a pornit de la dorinta de a oferi o sesiune foto de Craciun unei familii ce pune pret pe amintiri, insa costul poate fi un impediment. 

Si pentru ca amintirile sa fie mai frumoase, m-am gandit sa apelez si la unii prieteni despre care stiam ca prin bunatatea lor, vor sa ofere cu drag. Asa ca pe langa sesiunea foto, cadourile sunt:

Bomboneria Bucuria Tulcea daruieste un cos plin cu bunatati si dulciuri

Cadoul de la Restaurantul Passo Doble este o cina romantica in doi

Fresno Clinic ofera servicii stomatologice in valoare de 500 lei

Group Aksa daruieste mobilier la comanda in valoare de 1000 lei

…..

Aceasta tombola se adreseaza locuitorilor Judetului Tulcea. Toate cadourile vor merge catre o singura familie participanta iar acestea nu sunt transmisibile altor persoane. Familia castigatoare va fi aleasa cu ajutorul unui site de extrageri online si va fi anuntata pe data de 11 Decembrie 2021, pe contul / pagina mea de Facebook, si aici. Se considera inscrieri valabile doar cele realizate prin completarea formularului de mai jos pana pe data de 10 Decembrie, inclusiv. Mult succes!

Inscriere tombola

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Telefon…..


Detalii despre sesiuni

Ca si data trecuta, decorul este autentic si contine elemente originale. Pentru varietate, pe toata perioada sesiunilor vor fi adaugate sau eliminate elemente.

Durata unei sesiuni foto este de 30 de minute, perioada in care voi surprinde cel putin 30 de imagini cu amintiri frumoase si pline de veselie (la ultima editie, media a fost de 40 de imagini).

Sesiunile foto se realizeaza in perioada 20 Noiembrie – 23 Decembrie, urmand ca fotografiile sa le primesti online, in aproximativ doua-trei zile.

Daca te-am convins, alege-ti ziua si ora in care vrei sa dam culoare amintirilor voastre de Craciun. Costul unei sesiuni este de 300 lei (plata se face numerar, in ziua sesiunii).

Intre sesiuni va fi o pauza de 30 de minute, timp in care locatia va fi igienizata si dezinfectata.
Inscrierile se fac doar prin formularul de mai jos, in limita locurilor disponibile. Restul detaliilor privind desfasurarea si organizarea vor fi primite dupa inscriere.

Trimite

Pentru alte detalii, 0748548339 iti sta la dispozitie. Locurile sunt limitate.

Comments are closed.