Oferta Fotografii Botez

In lunile Martie si Aprilie, pretul pentru fotografiile de botez este de doar 400 lei!

Acest pret include acoperirea fotografica a intregii increstinari la biserica si o sesiune de fotografii formale cu cei prezenti. Oferta este valabila pentru evenimentele din orasul Tulcea. Pentru evenimentele ce vor avea loc in alte localitati se va adauga costul transportului.

O alta oferta a acestei perioade, este optiunea Foto + Video. Pentru aceasta optiune vei plati doar 800 lei si vei primi serviciile foto de mai sus, plus filmarea increstinarii. Vei primi astfel pe langa fotografii, filmarea cu montaj inclus.

Exista si oferta cu sesiune foto de familie. Mai exact, pe langa fotografiile si filmarea de mai sus vei beneficia si de experienta unei sesiuni foto/video de familie, realizata inainte de increstinare, in confortul locuintei voastre. Pretul pentru aceasta optiune este de 1200 lei si vei primi fotografiile si filmarea despre care am detaliat mai sus, plus un set de fotografii de familie iar pe langa montajul video, vei primi si un miniclip ce va contine imagini atent selectate de la sesiune si de la increstinare, asezate cu atentie pe o coloana sonora.

Sunt de parere ca fotografiile prind viata doar in momentul cand ajung pe hartie. In acest sens, propun un album foto profesional, de dimensiuni generoase si coperti din piele ecologica la pretul de 500 lei.

Design-ul albumului este inclus in pret iar dimensiunea recomandata este de 25/25cm , adica deschis, albumul va avea dimensiunea de 25/50cm. Modelele si culorile disponibile sunt numeroase.

Rezerva din timp data evenimentului la 0748548339

Comments are closed.